۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ آذر    تعداد بازدید : 304

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش ازپژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی مراسمی در روز سه شنبه 28/9/98  تجلیل شد.

دکتر اصغرمکارم در آیین گرامیداشت هفته پژوهش در این دانشگاه اظهار داشت: نیاز بشر اصولا نیاز محدودی نیست و همیشه با توجه به دوران و شرایط، انسان ها نیازهای متفاوتی دارند که انسان با عقلانیت خود به عنوان جانشین خداوند متعال در روی زمین باید پاسخگوی این نیازها باشد.

وی افزود: هر روز شاهد این هستیم که در زمینه علم و فناوری در راستای  نیازهای بشر به شکلی برنامه ریزی می شود که اگر ما در این مسیر غفلت کنیم عقب می مانیم  و در دوران عقب ماندگی حرفی برای گفتن نداریم.

مکارم تصریح کرد: ما در دوران بعد از انقلاب جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف به ویژه حوزه های علمی و سلامت در دنیا دستاوردهای قابل توجهی داشته ایم و یکی از کشورهای برتر در بین کشورهای هم سطح خودمان هستیم و در بین کشورهای پیشرفته هم که اختلاف زیادی با ما داشتند، جهش فوق العاده ای داشته ایم و توانستیم خود را به شرایطی که دنیا احساس کند ما هم می توانیم، برسانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه زیر بنای تمام این موفقیتها و دستاوردها پژوهش است، خاطرنشان کرد: ما راهی جز تحقیق و پژوهش نداریم چون قرار است روی پای خود بایستیم اگر قراراست در دنیا به عنوان یک نظام مستقل و مسلمان ادعا داشته باشیم باید پژوهش داشته باشیم در حوزه های بنیادی و علوم انسانی حرکتی کنیم که ثمره آن زیر ساختی است برای نسل آینده و جوان که جامعه ساز ما هستند.

وی با بیان اینکه امکانات ما محدود است اما هنر این است بیشترین بهره وری و پژوهش را در این وضعیت داشته باشیم، خطاب به دانشجویان اظهار داشت: وقت خود را مدیریت کنید و حوزه ی پژوهش را قوی سازید تا به عنوان محقق بزرگ کشور مطرح شوید قدر خود را بدانید به نمره اکتفا نکنید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه بخش قابل توجهی از بهترین روزهای عمرتان که جوانی است را به کارگیرید و آماده شوید تا برای جامعه حرفی برای گفتن داشته باشید، افزود: اگرهرکس در مسئولیتی که دارد احساس تکلیف کند کشور توسعه و پیشرفت خواهد داشت.

در پایان از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه تجلیل شد.

رتبه پژوهشگرممتاز دانشگاه: جناب آقاي دکتر اکبر آنایی
 رتبه نخست پژوهشگر برتر: جناب آقاي دکتر محسن کربلایی